Over ons

Benelux

In de Benelux wordt Ecumaster verdeeld door JT-performance in Haaren. Voor technisch support en hulp kunt ook hier dan terecht. We bedenken ook maatoplossingen, kunnen producten inbouwen en we kunnen auto's afstellen. 

Over Ecumaster

Ecumaster is opgericht in 2009 en is de snelst groeiende motorsport elektronica fabrikant in de tuning en motorsport markt. Onze producten worden succesvol gebruikt in verschillende takken van motorsport zoals drifting, drag, rally en circuit racing. Ons uitgebreide dealernetwerk dekt alle Europese landen, maar ook de VS, Australië en Azië. Om een hoge kwalteit te garanderen worden alle producten in huis ontwikkeld, geproduceerd en gecontroleerd. De ecumaster producten worden gefabriceerd in Polen. Kijk hiernaast naar de fabriekstour waar de producten worden gemaakt.


Bestellingen

Wij proberen bestellingen zo snel mogelijk te leveren. De meeste onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Inbouw en programmeren

In onze ruime werkplaats kunnen wij alle producten inbouwen, aansluiten en programmeren. Denk hierbij ook aan complete kabelbomen en op maat oplossingen. Wij zijn voorzien van een eigen dyno ruimte zodat we motoren onder veilige omstandigheden af kunnen stellen.

Dyno

Binnen ons pand hebben wij een moderne dyno ruimte ingericht waar we op een veilige gecontroleerde manier motoren af kunnen stellen. Deze testbank kan vermogens tot meer dan 1000Pk meten. 

 

Op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en producten.